Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@21:48:05 GMT

هواوی ارزشمندترین برند چینی شد

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۲۶۷۸۶

هواوی ارزشمندترین برند چینی شد

بر اساس لیستی که اخیراً توسط موسسه "ائتلاف نام تجاری" منتشر شده است، غول فناوری چین یعنی شرکت هوآوی با ارزش ۸۱۵.۱ میلیارد یوان (۱۱۷ میلیارد دلار) به ارزشمندترین نام تجاری چین تبدیل شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، بر اساس لیستی که اخیراً توسط موسسه "ائتلاف نام تجاری" منتشر شده است، غول فناوری چین یعنی شرکت هوآوی با ارزش 815.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1 میلیارد یوان (117 میلیارد دلار) به ارزشمندترین نام تجاری چین تبدیل شده است.

بر اساس این گزارش، ارزش کل 20 نام تجاری برتر چین به 6.12 تریلیون یوان رسید. شرکت خدمات اینترنتی تنست هولدینگز در رده دوم قرار دارد و ارزش آن 746 میلیارد یوان (107.13 میلیارد دلار) است.

هواوی در پی فشار آمریکا ساخت مجموعه تراشه های پرچم دار را متوقف کردهواوی با کنار زدن سامسونگ بزرگترین تولیدکننده گوشی همراه در دنیا شدچین به تلافی تحریم هواوی توسط اروپا نوکیا و اریکسون را تحریم می‌کند

پس از آن شرکت علی بابا (671.64 میلیارد یوان یا 96.4 میلیارد دلار)، بانک صنعت و تجارت چین (588.15 میلیارد یوان یا 84.4 میلیارد دلار) و شرکت چاینا موبایل (430.28 میلیارد یوان یا 61.7 میلیارد دلار) در رده های بعدی قرار دارند.

داروسازی و تجهیزات پزشکی، الکترونیک، اینترنت و مواد غذایی و نوشیدنی جزو صنایعی هستند که در بین 500 نام تجاری برتر در این رتبه بندی قرار دارند.

در مجموع 55 مارک از بخش تجهیزات دارویی و پزشکی به دلیل افزایش تقاضا برای ماسک، دستگاه تنفس مصنوعی، آزمایش اسید نوکلئیک و واکسن ها در بحبوحه بیماری همه گیر کرونا ویروس شاهد افزایش ارزش صنعت خود بوده و به بالای این لیست آمده اند.

همچنین 43 نام تجاری فعال در صنعت الکترونیک در میان 500 شرکت برتر این لیست دیده می شوند که در میان آنان شیائومی (85.97 میلیارد یوان یا 12.3 میلیارد دلار) با ارزش ترین شرکت الکترونیکی است.

بر اساس این گزارش، 41 نام تجاری در لیست امسال از بخش اینترنت هستند، زیرا این بیماری همه گیر مصرف کنندگان بیشتری را به استفاده از خدمات آنلاین هدایت کرده است.

در این گزارش همچنین آمده است که خرید آنلاین، سرگرمی ها و دفاتر کار اینترنتی به واسطه بیماری کووید-19 بسیار مورد استقبال قرار گرفته اند.

انتهای پیام/

R1016170/P/S7,85,86/CT10 واژه های کاربردی مرتبط هواوی قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان واژه های کاربردی مرتبط هواوی پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی ۱ گزارش تسنیم| پشت‌پرده لغو عرضه «دارا دوم»؛ بین ۲ وزیر دعوا شد ۲ قیمت جهانی طلا امروز ۹۹/۰۵/۲۰ ۳ سازمان خصوصی‌سازی یک تنه بورس را منفی کرد ۴ حق مسکن ۳۰۰هزارتومانی کارگران برای تصویب نهایی به هیأت دولت رسید ۵ هشدار احمد توکلی به رئیس جمهور: نام ساقط کردن کشور «گشایش» است؟ ۶ کاهش ۱ تا ۲ میلیون تومانی قیمت در بازار خودرو + قیمت خودروهای داخلی در بازار امروز ۷ جزئیات تازه از توافق سران قوا برای فروش نفت به مردم/ نسیه فروشی منتفی شد ۸ جزئیات پرداخت وام با وثیقه سهام عدالت/ نرخ سود ۱۸ درصد و بازپرداخت ۳ ساله مهمترین اخبار اقتصادی هشدار احمد توکلی به رئیس جمهور: نام ساقط کردن کشور «گشایش» است؟ جزئیات تازه از توافق سران قوا برای فروش نفت به مردم/ نسیه فروشی منتفی شد وزارت اقتصاد به دنبال تغییر قوانین مجوز کسب‌و‌کار/ مجلس و دولت دور می‌خورند؟ معاون وزیر نفت: آماده عرضه بلوکی یا ETF سهام پالایشگاه‌ها هستیم مهمترین اخبار تسنیم جزئیات تازه از توافق سران قوا برای فروش نفت به مردم/ نسیه فروشی منتفی شد رویترز: تلاش اروپایی‌ها برای توافق با روسیه و چین درباره تمدید تحریم تسلیحاتی ایران شکست خورد ربیعی:‌ انتخابات ۲۱ شهریور برگزار می‌شود/ پیشنهاد جدید دولت برای تبلیغات انتخاباتی فردا؛ جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی"صمت" اذعان تحلیلگر مسائل نظامی رژیم صهیونیستی به دست برتر حزب الله در منطقه درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هواوی هواوی میلیارد یوان میلیارد دلار نام تجاری بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۶۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، گمرک ایران اعلام کرد تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت. تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ماه سال جاری ۴ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است. ارزش صادرات کشور در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش با اشاره به اینکه ۳ قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت، می‌افزاید: میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

عمده‌ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این ۷ کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

در فروردین امسال، میزان صادرات کالاهای پتروشیمی ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.

در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است. ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار ۳ قلم عمده کالاهای وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالاهای وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب‌گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با کد تعرفه ۹۸۸۷۰۳۱۲، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری یک هزار و ۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

بر اساس این گزارش، ۶ کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان و هند در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند. میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین امسال با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن رسید.

٢٢٣٢٢٣

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902300

دیگر خبرها

  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • ارسال اولین محموله کمک چین به افغانستان
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه